Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

DABÚ

Música.Arts Escèniques.Electrònica.LivE

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 0.0
    total

Introduction

DABÚ és un projecte personal amb sonoritat pròpia, d'influències variades.
Se’l classifica com a artista experimental, es defineix com Electroautor.

Realitza varis treballs i col•laboracions amb espectacles de dansa contemporània, instal·lacions, arts visuals  i exposicions.
/ POESIA + MÚSICA ELECTRÒNICA INTIMISTA 
Improvitzacions electròniques per a espais reduïts, propers, recollits i amb pocs recursos tècnics. Terrasses, biblioteques, espais chill, cafès, llibreries, particulars o teatres. Pot anar sol o amb mapping.

/ MÚSICA ELECTRÒNICA + POESIA
Sales, clubs, escenaris mitjans i grans, teatres o festivalsaire lliure. S’afegeix a l’espectacle un controlador i unMac. La posada en escena és amb mapping i sincronia amb les llums. La paraula pot passar a un segon pla depenent del context, hora i lloc.

/ FORMAT DÚO + Dansa
#Sweetnoise és el nom del duet amb violí elèctric. Paisatjes sonors i atmosfera poètica juntament amb un ballarí de dansa Butoh.

/ SOLUCIONS SONORES PER A ARTS ESCÈNIQUES 
Dansa, instal·lacions, teatres, exposicions,performances, lectures.. o d’altres obres artístiques que requereixin un espai sonor. Solucions sonores als espectacles escènics, acceptant reptes creatius i mantenint la seva intimitat creativa. Sap escoltar, sap proposar i sap canviar per acostar idees i propòsits. Indaga per entendre el sentit del tot i un cop fet el rastreig crea segons la seva sensibilitat; afavorint les idees del creador.

/ ASSESORAMENT
 i conceptualització del diseny sonor per a Arts Escèniques. Tècniques, eines i material per a realitzar el directe. Seguiment de l'obra i del porcès de creació.

/ ARTS VISUALS
Mappings, Teasers, Curtmetratges, Films o publicitat. 
Disseny sonor, Foley, Fx i Original Score.

Gallery

Posts

We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat